The Butterfly Effect (2004)


Gen:

SF, Thriller


Actori:

Amy Smart, Ashton Kutcher


Durata:

113 minute


IMDB Raiting: 7.8/10 (87.660 voturi)





Descriere:


Evan Treborn (Ashton Kutcher) a pierdut notiunea timpului. Încã de la o vârstã fragedã, fragmente esentiale ale existentei sale au dispãrut în negura uitãrii, iar copilãria sa a fost marcatã de întâmplãri înfiorãtoare, pe care nu si le poate aminti. Nu-i rãmâne decât fantoma unor amintiri pierdute, si vietile irosite ale celor din apropierea sa – vietile prietenilor din copilãrie, Kayleigh (Amy Smart), Lenny (Elden Henson) si Tommy (William Lee Scott).

De-a lungul copilãriei sale, Evan a fost supravegheat de un psiholog, care l-a încurajat sã tinã un jurnal, în care sã povesteascã cele mai neînsemnate întâmplãri de zi cu zi. Acum la colegiu, Evan citeste fragmente dintr-un jurnal, si se trezeste aruncat înapoi în timp. Îsi dã seama cã jurnalele pe care le tine ascunse sub pat sunt un fel de masinã a timpului, cu ajutorul cãrora se poate întoarce în trecut, în încercarea de a-si recupera amintirile. Dar aceste aduceri-aminte îl fac pe Evan sã se simtã rãspunzãtor pentru vietile prietenilor sãi din copilãrie, dar mai ales pentru Kayleigh, iubita sa de pe bãncile scolii, la care tine si acum.

Hotãrât sã facã acum tot ce-i stã în putintã pentru a repara greselile trecutului, Evan cãlãtoreste înapoi în timp, si pune stãpânire pe trupul copilului de odinioarã, încercând cu disperarea sã modifice istoria si sã-i crute pe cei dragi de o serie de întâmplãri traumatizante. Schimbând cursul trecutului, Evan sperã sã rescrie prezentul.

Dar de fiecare datã când Evan schimbã ceva în trecut, îsi dã seama cã actiunile sale au consecinte neasteptate, dezastruoase, în prezent. Oricât ar încerca, nu poate crea o realitate în care sã trãiascã alãturi de Kayleigh “pânã la adânci bãtrâneti”. (sursa: http://cinemagia.ro)




Download Film:

Download The.Butterfly.Effect.DC.2004.BRRip.XviD.AC3-SANTi.torrent