Seria High School Musical

High School Musical ( 2006 )


Actori:
Zac Efron
Vanessa Hudgens
Ashley Tisdale

Genul:
Dragoste / Muzical / Familie / Drama / Comedie

Durata:
98 minute

IMDB Rating:
5.1/10 24,417 votes

Descriere:

Troy Bolton si Gabriella Montez se intalnesc in vacanta de iarna dupa ce ei au fost fortati sa cante karaoke impreuna la o petrecere de Anul Nou. Ei au devenit prieteni, si nu se asteptau ca in viitor sa se mai intalneasca. Dar apoi dupa vacanta de iarna Troy a fost surprins sa decopere ca Gabriella s-a mutat la liceul din Albequerque, New Mexico unde studiaza si el. Ei devin prieteni buni si decid ca sa participe impreuna la o auditie pentru muzicalul iernii al scolii in perechi. Dupa un scurt timp ei sunt rechemati impreuna cu inca o pereche Sharpay si fratele ei Ryan Evans care au mai participat in trecut la alte cateva festivale ale liceului. In tot liceul se respandeste vestea ca cele doua perechi se vor concura pentru rolul principal al muzicalului, insa pana la urma casticatorii rolului vor fi Tory si Gabriella, cealalta pereche avand rol secundar

Trailer:



Download Film + Subtitare 1

High School Musical 2 (2007)




Durata:
104 minute

IMDB Rating:
4.5/10 (13,762 votes)

Descriere:

Liceul Muzical 2 aduce acelasi personaje ca in prima parte, dar actiunea se muta din timpul anului scolar in vacanta de vara. Chiar daca e vara si nu mai sunt cursuri Troy (Zac Efron), Gabriella (Vanessa Hudgens), Chad (Corbin Bleu) si Taylor (Monique Coleman) nu stau degeaba. Cei patru se angajeaza pe timpul verii la Lava Springs Country Club. Dar nu reusesc sa scape de Sharpay (Ashley Tisdale), pentru ca familia sa detine clubul iar ea isi propune sa il ia pe Troy de langa Gabriella. Cu toata atentia de care are parte, Troy gusta din viata "buna" si incepe sa se gandeasca daca vrea sa ramana cu Gabriella sau sa se bucure de lucruri deosebite. Liceul Muzical 2 aduce si multe hit-uri, reteta care a adus succesul primei parti. Piesele care ies in evidenta sunt "Fabulous," "Work This Out," "You Are the Music in Me," si "Gotta Go My Own Way."

Trailer:


Download Film + Subtitare 2


High School Musical 3: Senior Year (2008)




Durata:
100 minute

IMDB Rating:

3.7/10 (15,927 votes)

Descriere:

In High School Musical 3: Senior Year, elevii de liceu Troy si Gabriella se confrunta cu viitorul lor, care i-ar putea separa acum, odata cu admiterea pentru facultate. Reticenti in fata terminarii acestui al 4-lea an de liceu, Troy, Gabriella si restul grupului Wildcats pregatesc un nou muzical mai elaborat, care sa marcheze aceste noi schimbari cu care se vor confrunta, reflectand in acelasi timp toate experientele acestora, sperantele lor, dar si frica de necunoscut pentru viitorul care ii asteapta pe fiecare in parte. Practicand noi stiluri de muzica si exersand diverse stiluri de dans, in numere care mai de care extravagante, acesti tineri isi vor scoate in evidenta tot talentul lor, in acest spectacol de muzica si dans, care va fi ultimul lor moment impreuna, inainte de a-si spune cu totii la revedere in toamna.

Trailer:



Download Film + Subtitare 3