Shrek : The Trilogy


Distributie
Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas

Gen
Animatie/Comedie

Durata
92 minute

IMDB Raiting: 6.1/10 (50,254 voturi)



Cand socrul lui, regele Harold se imbolnaveste, Shrek trebuie sa devina mostenitorul la tronul tinutului Foarte, Foarte Indepartat. Dar cum acesta nu vrea sa-si paraseasca indragita mlastina, este de datoria lui sa gaseasca un urmas demn de tronul imparatiei si, impreuna cu vechii sai prieteni, Donkey si Puss in Boots, el porneste o campanie de umintire a rebelului Artie, varul Fionei, cu scopul de a-l transforma intr-un print autentic. La randul ei, Fiona este foarte ocupata, intrucat planul ei este ca, impreuna cu armata sa de eroine din basme, sa-l opresca pe Fat-Frumos, care s-a inhaitat cu cele mai malefice personaje, sa puna mana pe tronul regatului..

Trailer



Shrek 2



Distributie
Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas

Gen
Animatie/Comedie

Durata
92 minute

IMDB Raiting: 7.5/10 (83,780 voturi)


Intorsi acasa dupa luna de miere, Shrek si Fiona dau peste o scrisoare de-a parintilor printesei, ce ii invita pe proaspetii casatoriti la cina. Cand Zana cea Buna afla ca Shrek si Fiona s-au casatorit, ii reaminteste regelui de intelegerea facuta de ei cu multi ani in urma: aceea de a-si marita fiica cu Fat-Frumos, fiul Zanei cea Bune. Regele angajeaza prin urmare pe Puss-in-Boots (Motanul incaltat), un motan luptator cu spada, pentru a-l omori pe Shrek.


Trailer


Shrek


Distributie
Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz

Gen
Animatie/Comedie

Durata
90 minute

IMDB Raiting: 8/10 (148,540 voturi)


Shrek este un capcaun masiv ce traieste de unul singur in padure, intr-un tinut indepartat numit Duloc. Cand Lord Farquaad, stapan peste Duloc, trimite toate personajele de basm in padure, Shrek isi pierde viata linistita pe care o traia, iar casa lui devine o tabara de refugiati. Astfel, porneste catre Lord Farquaad pentru a-l convinge sa primeasca inapoi toate personajele si a-l lasa in pace. Lord Farquaad accepta cu o singura conditie: Shrek trebuie sa o gaseasca pe frumoasa printesa Fiona, pe care Farquaad o vrea de sotie. Marele capcaun isi incepe astfel aventura impreuna cu noul sau "prieten", un magarus.

Trailer




Downloadeaza torrent!
Download Shrek.PACK.DVDRiP.XViD-BdayFL.torrent