Underworld Trilogy

Actori:
Kate Beckinsale
Scott Speedman
Michael Sheen

Genul:
Actiune / Fantezie / Dragoste / Thriller / Groaza

Durata:
121 minute

IMDB Rating:
6.7/10 (56,715 votes)

Descriere:
Acest film, inspirat dintr-o cunoscuta serie de benzi desenate, ne propune o noua mitologie legata de vampiri si varcolaci, una diferita fata de cele 'clasice' propuse de Anne Rice, Bram Stoker sau seriile Vampire the Masquerade.
Lupta pentru suprematia noptii dintre vampiri si varcolaci s-a incheiat demult cu victoria primilor. Acum, liderii lor conduc pe rand, cate unul in timp ce doi hiberneaza, iar luptatorii vampirilor sunt putini si patruleaza strazile doar pentru a tine supravietuitorii varcolaci la respect.
Insa o data cu descoperirea lui Michael, un descendent direct al parintelui comun al vampirilor si varcolacilor, ce imbina in el sangele celor doua specii, ies la iveala o serie de secrete si o conspiratie marsava la care participa membri din ambele tabere.
Tine de frumoasa Selene, lidera a castei luptatorilor, sa descopere conspiratia si sa asigure suprematia vampirilor.

Trailer:



Underworld: Evolution (2006)



Durata:
105 minute

IMDB Rating:
6.6/10 (41,851 votes)


Descriere:

Povestea inceputa in prima parte continua in Evolution. Cele doua personaje principale, Selene si Michael Corvin, trebuie sa lupte cu Marcus, o forma evoluata de vampir, care incearca sa preia dominatia asupra lumii crezandu-se un Dumnezeu. Acesta isi omoara tatal si face o serie de crime pentru a afla secretele pentru gasirea cheii cu care sa deschida poarta inchisorii fratelui sau, Lycan. Ajutata de Corvinus, tatal lu Marcus, care ii asigura evolutia spre o rasa superioara de vampir invulnerabil la lumina soarelui, Selena reuseste, impreuna cu Michael, sa ii distruga pe cei doi frati.

Trailer:




Underworld: Rise of the Lycans (2009)



Actori:

Michael Sheen
Bill Nighy

Durata:
92 minute

IMDB Rating:

6.6/10 (17,930 votes)

Descriere:

Actiunea filmului Underworld: Rise of the Lycans este plasata inainte de primele doua parti Underworld si Underworld Evolution. Aceasta poveste se axeaza pe originea razboiului sangeros care s-a intins de-a lungul secolelor dintre vampirii aristocratici cunoscuti si ca Death Dealers si fostii lor sclavi, Lycan-ii. In perioada Evului Mediu, un tanar Lycan, Lucian s-a saturat de sclavie si de a sta sub tirania vampirilor pe care i-au protejat pana in momentul de fata. Sonja este fiica lui Viktor, conducatorul vampirilor. Ea se indragosteste de varcolacul Lucian si isi sfideaza tatal care nu vrea sa auda de legatura celor doi. Lucian comploteaza detronarea vampirilor, preluand rolul de lider in razboiul varcolacilor impotriva vampirilor. Dar pentru ca planul lui sa aibe succes, el va avea nevoie de fiica marelui Viktor, pentru a obtine libertatea tuturor Lycanilor.

Trailer:


Download Torrent XviD
Download Underworld.Trilogy.720p.BRRips.XviD.AC3-FLAWL3SS.torrent